tisdag 29 november 2011

Relax!

Jag är så orolig!
 Tänk om det är något fel på mitt hjärta med?
Tänk om det bara stannar, precis som hans.
Jag måste få veta.
På torsdag kanske.
 Sjukvårdsupplysningen sa, ta det lite piano....
Jag det kanske är bäst.
Men Gud vad jag är rädd.


Pia Gustafsson

6 kommentarer:

 1. Det kommer bli bra, vännen! Nu får de lov att verkligen ta dig på allvar och undersöka grundligt! Om de inte gör det nu, så tycker jag du ska se till att få ett andra utlåtande någon annanstans ifrån. Ditt hjärta ska ticka länge än!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj det låter inte bra!! Vad skönt att du ska undersökas! Ibland kan stress orsaka symtom som gör att det känns som man håller på att få en hjärtinfarkt. Jag håller tummarna för att allt blir bra!! Styyyrkeraaaam till dig från mig!!!

  /aka

  SvaraRadera
 3. Men vännen... Du har många år kvar ännu! Säger som "A house with a view": Stress kan orsaka symptomen... Ta det nu bara lugnt och oroa dig INTE! Pyssla om dig och så får doktorn ta en ordentlig titt på dig imorgon. Och då berättar du precis hur du känner! Tänker på dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja det där låter ju inte bra! Håller med Victoria om att ett andra utlåtande från någon annan kan vara bra. Stå på dig! De måste komma på vad det är. Försök att inte oroa dig för mycket och ta det lugnt så hoppas vi på det allra allra bästa i morgon. Tänker på dig!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. sangat bagus abagiku dan mungkin terlalu unik untuk di lihat sehingga menjadi indah tak tertandingi

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!