onsdag 30 maj 2012

Flitig som en myra!

 Hjälp! Vad håller de på med?
Myrorna är som tokiga på pionerna. Har hört att de hjälper till med att få dem att slå ut. Sedan hörde jag av någon annan att så var det då rakt inte. Bort med dem... Jag vet att det alltid funnits myror på pionerna hemma i mitt barndomshem och här också. Jag får väl spola bort dem. Eller???

Flitig har jag varit idag som en myra.
En ledig dag som startade tidigt i trädgården. Rensning och pyssel överallt. Löss i fläderbuskarna så klart, massor med klockor i rabatterna knölklocka tror jag att det är eller som jag säger mördarklocka.. Usch! hatar dem! Jobbade på ett par tre timmar hemma sedan ner till mamma och körde en stund där också.

Men vad gör det,  jag tycker det är sååå roligt
fast visst blir man trött. Passade på att njuta lite också av syrenerna och en god lunch innan nästa arbetspass började.
Projekt "Poolen"  det börjar dra i hop sig till klart.
Ni ska få se senare...4 kommentarer:

 1. Ja,nog har du varit flitig som en myra
  ha en fin kväll
  maggan

  SvaraRadera
 2. Jag har också myror på min pion (har tyvärr bara en hemma)men den slår ut och blir fin så jag har aldrig brytt mig om att försöka få bort dem. Ska man det tro? kram V

  SvaraRadera
 3. Låt du myrorna vara! Har alltid funnits på mina pioner (13 stycken) och dom har varit så fina! Allt har sin plats i vår natur. Värre är väl bladlöss och strit på rosorna.... fyyyy! Har sprutat med slangen i kväll. Fortsätter i två kvällar till. Sen får vi se?

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Det är konstigt att myrorna samlas i pionerna. Men vissa pioner är lite klibbiga när de är i knopp, uppe på. Det är kanske det myrorna gillar? men så länge de inte gör skada så är det ju ok att de är där. Kram Therese

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!