torsdag 24 maj 2012

Ge av ditt överflöd...

Tack snälla ni för era varma och goa kommentarer jag får av er.

Jag har plockat ihop lite smått och gott i en kasse som jag ska ge till en vän. Inte bara för att, utan anledning, utanför att jag vet att det finns ett intresse i den familjen för odling.
Om jag nu har massor så kan jag
ge bort lite av det goda. Sedan är det roligt om det man ger bort ger mottagaren nya ideér och tankar om vad de kan odla själv.
Intresset ska ju hållas igång för tusan.
 Jag får själv små roliga plantor av andra odlare. Blir sååå glad så.

 Här är några pelargonsticklingar som jag i min tur fått och en
Armenisk slanggurka... Det ska bli spännande. Oj vad ynkliga purjolökarna ser ut och Rosmarintoppen här nedan till vänster tar sig nog inte Ha, ha, ha!
Jag gjorde ett tappert försök ändå.
Brukar ni ge och få av överflödet?


3 kommentarer:

 1. Roligt när man kan dela med sig. Ett billigt sätt att få nya växter. Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Jag är nog lite för snål än så länge, har inte så mycket växter till allt mitt utrymme än ;) delade med mig av stormhatt och pion i fjol, annars ingenting... Känner mig nästan lite Scrooge-aktig, men det var ju en väldigt kul idé att ta med sig som present när man går bort! Bra tips där!

  SvaraRadera
 3. HIPP HIPP HURRRRRRRAAAAA VAD DU ÄR BRA!!!! Stoooooooooort grattis till din genomförda utbildning! Och wow vilket beröm, sug i dig människa, det är du värd!!! Vad himla kul!!!

  Nej jag har inte kunnat dela med mig av några växter ännu för min trädgård är under uppbyggnad så jag har inget att dela... Men jag har turen att ha en snäll svärmor med en översvämmad trädgård som gärna ger bort och delar sina växter - vilken skatt!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!