söndag 8 juli 2012

Lite trögt här nu!

Här är det verkligen varannandags-väder. I går 25-30 grader, sol och tropisk värme på grund av fukten i luften. Vi försökte sitta ute i sommarnatten men blev anfallna av blodtörstiga vildar. Vi fick snällt masa oss in, stänga alla fönster och dörrar och slå på AC,n. Något arbete i trädgården blev det inte... Nix vi sitter hellre och luktar på blommorna vi, som tjuren Ferdinand.


Läste på Hillevis blogg om Mattram som jag har en dubbel sort av och alltid trott att de heter Studentknapp. Gick en sväng i morse innan regnet började ösa ner. Suck! det finns massor att göra därute men det går trögt just nu. Det behöver rensas, klippas, planteras och fixas. Hämtade hem två rosor från sonens trädgård, borde gräva ner dem... ska bara....
Nåja det är en dag i morgon också.
Undrar just vilket väder det ska bli då?
Hur är det för er, är det lite trögt eller?

5 kommentarer:

 1. Här hos oss skulle det bli den dag med bättre väder i morgon...ser jag framemot. Nu vill jag gräva och plantera. Har bara en veckas semester så man vill ju kunna utnyttja den till 100% och just nu så ser det inte så bra ut med den saken.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Trögt är bara förnamnet! Här har regnat oavbrutet heeeela dan. Mina utslagna enorma dubbla pioner har vikt sej och jag är så aaarg... baskat också, som jag väntat! Nästa år ska jag ha mycket högre stöd. Så det så!!

  Studentknappen är så söt, fast mina som försvann, hette Mattram dom...

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Haha, i trädgården går det trögt ;) Annars varvar jag slappning med målning av hus, fixning inne och i eftermiddag har jag gjort något alldeles utöver det vanliga. Inlägg kommer ;)
  Låt det gå lite trögt, du. Det gör nog inget ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Trögt hos mig med... Och idag ööööööööööööser regnet ner, urk...

  Vad vacker den är Mattram-växten!

  STöööööööööööörsta kraaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 5. Ja.. vädret dansar hit och dit just nu... Känns helt ok att jobba en sån här dag.. ;) Men du - så snygg hortensian var i förra inlägget!

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!