tisdag 21 augusti 2012

Sugen på mer..


Satt och bläddrade i tidningen "Fixa höst" ( underbar tidning)
och där mitt bland annonserna så fick jag syn på den...trädgårdsdesign primo. Åhh.. jag skulle så gärna vilja fortsätta men är velig som en "jagvetintevad". Ska jag plugga lite mer bara för att det är kul eller för att jobba med det och hur länge kan man jobba till med detta, är min fråga. Det kostar ju en del att studera, för sådana här kurser är ju inte gratis precis. Jag får fundera lite till.
Min lilla skyddsängel vid foten av kärleksliljan har fått sällskap av små penseér som frösått sig. Jag hade sockerkaksformen full med minipenseér där ett tag. Jag hoppas att jag ska få ett tecken eller en klarhet snart. Kanske min lilla skyddsängel hjälper mig.

Tror bestämt jag ska tippa en lottorad!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du kommer till klarhet med vad du vill och att vara velig känner jag igen...går oxå i studie funderingar och har ungefär samma tankar ( dock inte inom trädgård)
  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin bild!! Så läcker vinkel:)) Visst kostar det att studera och jag förstår ditt dilemma... Min filosofi är att är, att om det är något man ska kosta på sig så är det utbildning, det berikar och ger så mycket tillbaka, och då är det inte bara pengar jag syftar på. Att sitta på ålderdomshemmet när man blir gammal och har uppfyllt sina drömmar - det måste kännas helt underbart tror jag:)

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Det är inte alltid lätt att välja vad man vill och vad man ska. Men man ska ju trivas med det man jobbar med. och är det din dröm att vara trädgårdsdesigner så tycker jag att du ska göra det. Hoppas att du kommer fram till rätt beslut. ja det var min favorit flotte som vann tävlingen. jag röstade på den. Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Inte lätt att välja, men man har bara ett liv som ska fyllas ,helst med sånt man trivs bäst med
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!