torsdag 25 april 2013

Ny vy!


Snö och isras förstörde vårt räcke vid ytterdörren, så idag när jag kom hem så fanns det inte kvar. Vi vet inte om vi ska sätta dit något nytt eller bara låta det vara som det är.

Man kan knappt tro att det ska bli grönt och frodigt i rabatterna. Men det kommer det att bli! Så här såg det ut i augusti 2011
 


Jag börjar tycka att björkstammarna i bakkanten på hygget är riktigt fina och ser ni att vi flyttat soluret en bit ut till en annan stubbe. Vid de höga stubbarna med fågelholkar ska vi plantera antingen humle eller  kaprifol.  Kanske en klematis. Jag tror det kan bli fint med några gröna stolpar där ute.
 
Här är stubben förra juni. Nu kommer det att bli nya vyer att vila ögonen på.


4 kommentarer:

 1. Det kan ju vara bra med förändringar...även oönskade såna! Jag hade 2 stora Tujor på var sida om min trapp som dog bägge 2 helt plötsligt! Och wow, vad härligt det var med förändrad vy på trappen! Jag hade dock aldrig valt att ta ner 60 år gamla Tujor!

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen annorlunda ut. Det måste bli mycket ljusare nu utan granarna, och björkar är fint. Men sen kommer det väl en hel del sly skulle jag tro. Och så ska de väl plantera nya träd så småningom. Ombyte förnöjer förhoppningsvis.

  SvaraRadera
 3. Man kan knappt tro att det ska bli så grönt och fint om bara några veckor. Tittar man ut nu så är det ju på gång men långt ifrån grönt... ser så fint ut från i somras!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Tänk vad fort det blir grönt och frodigt! Så fint det var med penningbladet på stubben! Ser nästan ut som hår som hänger ner, läckert!/ Kram Titti

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!