söndag 7 april 2013

Om att kratta, åka skidor och skotta snö på samma dag.

 

Nu går det undan må jag säga. Dom pluppar upp ur jorden lite här och var. Krokus, scilla och snödroppar. Inte överallt men vid söderväggarna.

Innan jag startade med krattningen av de delar som är snöfria ( jag är rysligt ivrig med min kratta) så tog jag en sväng på skidorna. Det är lite märkligt att man kan åka skidor i dag, den 7:e April hos oss. Att men sedan någon timme senare kan påta ute i trädgården, kratta bort gammal förna och smila åt de första krokusarna, det känns verkligen superknasigt.
 
Jag tycker om när man "städar" upp i trädgården. Tycker det blir så fint när man krattat och kört bort flera skottkärror med granskott och kottar. Nu kommer snart några friska vårvindar och då kör vi samma procedur en gång till, precis som vanligt. Det finns något att göra hela tiden där ute,  I´m lovin it!
Oj, där kom den sista snön ner från taket. Bara att klä på sig igen och skotta undan lite.
Ha en riktigt skön söndag vare sig det är i snö eller tö.

 
6 kommentarer:

 1. Det är verkligen en konstig vår i år! Jag tittade just på väderprognosen och såg att det ska bli mildare här nästa vecka och det är verkligen på tiden! Ha det gott!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Härligt inlägg! Man riktigt känner din energi!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. nu är det konstiga men härliga tider,
  härligt med snötakras och små lökar som tittar upp
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 4. Ja, det är verkligen aprilväder. Jag älskar att fixa bort vintern ur trädgården, kan hålla på hur länge som helst. Kram Ester

  SvaraRadera
 5. Lite galet är det att man kan spana efter vårblommor samma dag som man åker skidor :) Det funkar inte där jag bor.

  SvaraRadera
 6. Haha, och vet du vad jag gjorde? Jag hjälpte snön på traven med att försvinna, tog fram krattan och krattade snö, lite lättare för solen då, tänkte jag. Vad knäpp man är , men det blir så när våren aldrig kommer!

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!