tisdag 17 april 2012

En soffa till?


Här är vår Ek (Quercus robur)
Det var här under den eken som vi gifte oss i maj för 30 år sedan. Då var den lite mindre och det stog en liten bänk gjord av stockar där som vi knäböjde på. Romantiskt eller hur? Den lilla bänken har ruttnat med åren så jag...

Eken 2012-04-17

Tycker nog att det skulle vara fint med en sittplats där
och varför inte en
liknande någon av dessa här nedan. 
Eken står precis utanför vår bastu så en liten iskall öl kan man ju inta där efter badet.
annonsfynd.se
skavanker.se
gardenaquatica.com
Jag gillar den i mitten för den skulle passa bäst här hos oss. Maken sliter sitt hår för han har just köpt hem virket till
den andra soffan som vi ska bygga och han tycker att jag har lite väl många planer och projekt på G. Det tycker inte jag för jag tycker man ska ha drömmar och visioner.
Inte kan man bara sitta ner och vara nöjd, vad ska jag då göra resten av livet?
 Vilken tycker ni är snyggast?5 kommentarer:

 1. Träbänkarna är snyggast tycker jag. Så romantiskt med bröllop under eken! Vi gifte oss också under ett träd, i vårt fall under päronträdet, en solig augustidag 2007.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så romantiskt med ett trädgårdsbröllop...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Alla sofforna är fina i rätt miljö, men samtliga ryggstöd ser lite obekväma ut. Byggde jag en soffa skulle jag nog hoppa över ryggstödet faktiskt. Enklare att bygga och kanske ger en sådan soffa ett "lugnare" intryck?

  Lycka till med sofforna!

  SvaraRadera
 4. Instämmer med föregående. Skippa ryggstöd. Om du gillar silvergrått kan du googla på "silvertjära", funderar på att behandla vår tryckimpregnerade trappa till vinden med den om ett år eller så.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!