söndag 13 maj 2012

Lavendel!

 Hann inte med så mycket idag som jag tänkt. Skadade mig tyvärr. Men jag hann klippa ner mina lavendelplantor och för allra första gången prova att sätta sticklingar.
Det doftar så underbart. Drömmer om en lavendelhäck.
Nu blir det förmodligen sträng vila som gäller,
ryggar ska man inte leka med.
Oj Oj! Hur ska det här bli? Jag tror jag blir galen.6 kommentarer:

 1. Jag har funderat ett bra tag på om jag ska våga klippa ner min lavendel än. Man ska ju inte göra det för sent, men samtidigt har de börjat växa ordentligt, så det känns nästan lite för sent redan. Men jag tror allt jag ska göra det nästa helg.
  Vad jobbigt med ryggen. Hoppas den vilar upp sig snabbt igen. Och lycka till med sticklingarna! :-)

  SvaraRadera
 2. Är det ryggskott? Sök på ryggskott på youtube och kolla på pirayafredriks tips! Maken gör det där ibland och tycker det hjälper...

  SvaraRadera
 3. Jag klippte ner mina lavendel för två veckor sedan, hoppas det inte var för tidigt, men de ser ut att må bra och skjuter redan nya skott. Jag har också satt sticklingar med hopp om en fin liten häck på ön. kram

  SvaraRadera
 4. Tänkte skriva "som man bäddar får man ligga" men det gör jag inte!
  Min lavendel ser död ut i år, suck!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Nej men åhhh vad himla tråkigt!!! Haha, kunde inte låta bli att skratta lite åt Eva-Maris kommentar ovan, gissar att det ligger något i det:))))))


  Kraaaaaaaaaaaaaaam och krya på dig!!

  aka

  SvaraRadera
 6. I år har mina lavendelplantor äntligen fått en permanent plats, så jag tror att de får fokusera på att rota sig ordentligt och inte bli störda av avklippta grenar. Lavendel är ju fantastiskt fint i stor mängd, det blir så böljande blått och vackert. Såg en gång ett nybygge där man valt att strunta i gräsmatta och istället plantera ett lavendelfält mellan huskropparna. Otroligt härligt!

  Krya på ryggen och ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!