torsdag 7 juni 2012

Repade sig till sist..

Äntligen efter år av väntan så börjar den se ut som en rhododendron ska se ut. Våra gamla hundar kissade gärna där och trasslade in sig i linan så att grenarna gick av. Eller så körde maken över den med husvagnen på den tiden när det gick att köra runt huset. Inte kul! 
Kul är det nu i alla fall.

Här händer det inte lika mycket. Nejlikroten ser så ynklig ut och buskkrassen har knappt vågat sig upp ur jorden. Bredvid stubben växer det något som jag inte har planterat i varje fall. Fin är den vad det nu är. En sorts näva ser det ut som.Jättesöta blommor och fin ljusrosa färg, de rödaktiga knopparna gör sig bra mot grannarna...

 Rödbladig Alunrot (Heuchera micrantha)  och
 vitplister ( Lamium album L).
 Egentligen så skulle jag vilja vara där ute och pula hela dagen lång, men man måste ju förvärvsarbeta lite också.
Längtar så efter semester och lata dagar i trädgården.
 Rensa, klippa lite, göda, vattna, lukta, flytta runt och njuta...

4 kommentarer:

 1. Var också ute på en runda i trädgården idag..och längtar efter semester..men, har bar bara en vecka att ta ut i sommar.. Härliga böcker du visar i förra inlägget!
  /Cika

  SvaraRadera
 2. Fin Rhododendron :) vår börjar också ta sig kram Diana

  SvaraRadera
 3. Snart blommar den. Den ser verkligen fin ut för att utsatts för olika saker. Tur att växter tar sig lätt. Alunroten är också vacker! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Gah så fint!!! Ja håller med, skulle vara hääärligt att fixa i trädgården istället för att jobba!!! Nu återstår en dag, sen så:)))

  Såååå snyggt med det röda bladverket mot det gröna, effektfullt!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!