tisdag 17 juli 2012

Det fattas något i Asienhörnet.

I dag så kom äntligen vassmattorna väääldigt lång leveranstid på dem. Ja, och regnat det har det så klart. Men ivrig som jag är så struntade jag i det.. ut och börja med själva piffet.
Så här såg det ju ut innan med mina tankar om vad
som skulle tillsättas.

Så här ser det ut nu, och jag är absolut inte nöjd. Joo med vassmattorna runt tunnorna, det blev bra exakt som jag tänkt mig. Fast dynorna som jag sydde ...inge fel på dem men nej jag måste nog hitta på något annat. Fontänen ser plastig ut i det nakna karet och kabeln syns men jag gillar väldigt mycket det porlande ljudet av rinnande vatten.


Någon Pagoda har jag inte hittat ännu men några lyktor får väl duga så länge. Inga flytväxter heller så tips på sådana önskas.
Bara 25 dagar kvar till öppen trädgård..Hjääääälp!


Just den här delen gillar jag, vassen, spaljen och klematisen. Den nya höga krukan köpte jag på rea, den är jag också nöjd med. Skulle kanske åka och köpa två till så det blir lite mer växter. Gräset lever men är ju inte så stort och frodigt precis.
Men det är något som saknas och jag kan inte komma
på vad det är....

Kan vara solen faktiskt...11 kommentarer:

 1. Förstår känslan, när något liksom fattas ;)
  Mitt spontana tips, för en asien-känsla är svarta (eller i af enfärgade) dynor... men nu har du ju precis sytt blommiga... ;) Rusta har orientaliska lyktor, runda. Jättefina! Något slags tygstycke att spänna upp på väggen? Men du har kanske inte tak, där? Ett pärldraperi, kanske! Det tål ju vatten ;)
  Bambun runt tunnorna är jättefin, tycker jag!
  Snygg mysig asien-hörna!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ha-ha! Det är solen som saknas!!! Går här och nästan deppar lite. Har det inte regnat klart snart, så vet jag inte vad jag gör. Barnen gnäller om att få bada i poolen. När jag sen ger med mig - fast jag egentligen tycker att det är för kallt - då badar dom én sekund, sen kommer dom upp och gnäller att "det var ju ALLTFÖR KALLT"!
  Lite sol, så blir det nog fart på Asien-hörnet, skal du se!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, ditt badkar är så fint! Det kan man göra så mycket med. Kanske några vattenväxter i kan nog hjälpa till att förhöja asiatkänslan. Kanske lite mer gräs hade varit fint! Det blev jätte bra bambun runt tunnorna! Jätte fin hörna! Kram Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! jag ska försöka hitta vattenväxter. Kram

   Radera
 4. Wow vad fint du gjort, verkligen supermysigt!!! Och häftigt med bastmattorna, blev ju både fint och praktiskt!!! Något fattas skriver du... vad tror du om ett tygstycke modell lite bredare precis bakom stolarna och bordet så att det ramar in gruppen! Såklart som följer temat:)

  Kraaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp precis vad jag har tänkt.. provade att hänga upp en svart jalusi där och vips så blev det bättre.Tack för tips!

   Radera
 5. Hoppas på sol så du kan sitta i din nya hörna och njuta!

  Marie

  SvaraRadera
 6. Vilken skillnad och så snyggt det blev nu är det bara solen som fattas sedan är det bara att sitta och njuta där dagen lång.
  Kram och ha det gott.

  SvaraRadera
 7. Jättefint med vassmattorna och smart. Om det nu saknas någor mer så skulle jag satsa på en "kantig" sten av lite storlek, (som tittar upp som ett berg) och kanske ett lågt fat med kuddmossa. Lycka till...solkramar / Therése

  SvaraRadera
 8. Hallå!
  Verkligen snyggt, gillar idén med vassmattor.

  Du, jag har en award til dig på min sida, förresten - om du vill ha. Du kanske redan har den? Annars kan du komma och hämta ;)

  SvaraRadera
 9. Så fint det kommer att bli! Vassmattor och dynor till stolarna, sen får du koppla av och njuta : )
  /Cika

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!