torsdag 13 september 2012

Jomen visst blommar det fortfarande.

När jag kom hem idag så sken solen så där ljuvligt som den bara gör på eftermiddagarna och nu i september så ligger den väldans lågt på himlavalvet. Den sken rakt på krukan med penseér, pelargon, pysslingkrage, krasse och palettblad. Åhh mitt hjärta tog ett skutt, vad fint ändå fast det är så sent på året. Tänk att penseérna som man köpte tidigt i våras fortfarande kan glädja och lysa upp fast det gått flera månader.  
Bollkrysset som jag fick av kära syster min det var ju brunt eller lite orangefärgat, det är nu gult som halmen på åkrarna.
Ja det är väldigt fint det med.

Nejlikorna tar fart för tredje gången och det känns att valet av blommor i krukorna blev väldigt bra i år. Hoppas ni är nöjda med era krukor och det ni valde att ha i dem.

3 kommentarer:

 1. Jag har verkligen varit nöjd med mina tageteskrukor men nu är allt slut....får höstfiffa lite näe det lugnat sig me dute jobbet.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åh vilka hääärliga foton Pia!! Och så fin hög kruka! Hos mig har inte hösten kommit så långt i krukorna och de mesta av mina sommarblommor har börjat se risiga ut... Men såklart, jag har ju inte skött dem så bra heller;)

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Oj, vad det blommar hos dig! Du har verkligen fått njuta länge av penséena och snart är det dags igen att köpa nya.. Blommor är underbara på alla sätt. kram Therese

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!