torsdag 18 oktober 2012

Den fruktade gula maskrosen vinner i dag.


Hoppsan! Där stod dom i rabatten och lyste som två hippies med peruker. Eller som cheerleaders med sina puffar. Jaaa visst, det är helt vanliga maskrosor. Tänk att någon tycker de är fina och till och med plockar dem och sätter in i en vas. 
Knasmajan på Ryttarängen, Pia G  Jo jomensan hon gör det.

Här har man fixat och donat med höstarrangemang på farstubron en långstund,  men vem vinner?
Jo , de gula ogräsblommorna tar hem priset för blomsterlycka idag.

På andra plats kommer dessa härliga japanska lyktor som jag mixat ihop med granris, kärleksört lite fläderbär och en cyklamen.

På delad tredje plats kommer ljungen, prydnadskålen och silvergirlangen som jag satt ihop med några kärleksört och en gren från japanska lyktan och den gamla rostiga lyktan med murgrönan och ljung.

 Vad tycker ni, är maskrosen i oktober en värdig vinnare?
Välkomnar också mina nya följare, hoppas ni får det trevligt här hos mig. Till alla gamla, ni är så rara och snälla och jag får så mycket glädje här i blogglandet.

3 kommentarer:

 1. Hej Pia,

  Vad kul att just maskrosen fick vinna! En sann segare tycker jag. Men dina övriga arrangemang är inte fy skam de heller. Tänk att jag försökt med japanska lyktor utan att lyckas. Är nog den enda i hela landet som inte klarar det. De lär ju sprida sig som ogräs sägs det. Vackra är dom både, färska och som torkade.

  Ha det så gott
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Maskrosor är ju faktiskt fina så länge dom är några stycken
  fina höstarrangemang du gjort
  ha det bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Jamen wow vad himla fint du höstpyntat Pia!! Supersnyggt!!! Jag har också försökt fixa lite i trädgården, städat undan och börjat plantera lite "höst". Får nog fortsätta till helgen också:)))

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!