tisdag 11 december 2012

Det börjar klarna lite...


Tack vare goa och mysiga Anna Vattenkanna så rotade jag fram lite fina saker ur linneskåpet. Nej det är inte mina hantverk utam mammas och mormors,  jag har faktiskt sytt en adventskalender en gång som suttit uppe i många år, dock inte längre. Ska ge bort den till mitt första barnbarn om jag får något vill säga.
 Det ljusnar faktiskt även om det är lite mörkt här hemma just nu. En svåger ligger på intensiven har fått en ny hjärtklaff så det är svårt att vara fokuserad på julbestyr. Tack ni alla fina som stöttar och peppar. Jag ska bli bättre på att kommentera och peppa tillbaks.
 
Maken har satt upp en fin ljusslinga i syrenen och piffat lite med istappar runt ljuslyktan ute. Fint och vackert på många sätt. Det är tur att man har folk omkring sig och hoppet kvar om allt och ingen ting.5 kommentarer:

 1. Men titta så mycket fint handarbete du hade i skåpen! De där stjälkstygnsbroderierna är ju så fina. När man har den typen duk behövs det ju inget mera än ett ljus så är det riktig julstämning på en gång.

  Men det är ju världsliga saker som Karlsson på taket brukar säga. Julpynt är ju inte det viktigaste. Nu får vi hoppas att din svåger snabbt repar sig från op.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du har liggandes i skåpen, det är klart de skall fram till jul. Våra barn måste vara ungefär lika gamla för
  den julkalendern har jag oxå sytt till min dotter och nu har barnbarnet den.
  Ha en fin kväll
  Kram

  SvaraRadera
 3. Roligt med saker som går i arv,
  mitt 4-åriga barnbarn har fått ta över sin pappas adventskalender som hans mamma har sytt för sådär 35år sedan
  hoppas allt ordnar sej för din svåger
  gulligt av din gubben att pynta till det lite
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 4. oj så vackra broderade saker, de ska du vara rädd om.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Gamla, ärvda saker är de bästa stämningshöjarna! Plus att sitta inne och njuta av dem..med mycket ljus tända : )
  Det är konstigt hur man blir sådär i juletid..det är på nåt sätt så mycket runt omkring en så man inte kan ta till sig allt..
  /Cika

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!