söndag 20 januari 2013

Januari sol!

Den blåa krukan har nästan samma färg som himlen idag. Det är verkligen sagolikt vackert ute. En solig dag i januari kan göra så att mungiporna dras lite uppåt. Jag har någonting på gång, en huvudvärk som härjat flera dagar och så illamående. Trotsade detta och tog mig ut på en lång promenad så vi får se om det vänder eller bryter ut. Det känns i alla fall inte sämre.

 Den stora asken har sina löv kvar på grenarna och furan står tätt bredvid som ett äkta par på söndagspromenad. Fast de står ju helt stilla på vår tomtgräns.
På väggen hänger hyllan med pelargonerna. Suck! Jag skulle ju tagit hand om er i höstas men så blev det inte. Förlåt! Nu vet jag ju att det finns nya att köpa, skott man kan få och det finns frön att så tom. Så det gör inte så mycket, hoppas bara krukorna inte fryser sönder. Nu ska jag brygga mig en god kopp kaffe och inta soffan en stund .
Skön Söndag!
5 kommentarer:

 1. Hoppas huvudvärken ger med sig....så tråkigt att ha det...men vad fint väder ni har! HÄr är det som vanligt mulet men jag får nog ta mig i kragen och gå ut en liten stund...frisk luft har ju ingen dött av....meeeen, ibland känns det lite motigt...lättare om solen sken!
  Ha en skön söndag och krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst blir man på gott humör av att se lite av solen så här års och det är så härligt när himlen blir så där härligt djupblå. Hoppas du kryar på dig och får en skön söndagkväll!/Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Allt känns så mycket lättare när solen skiner men 20 minusgrader är lite väl kallt.
  Hoppas din huvudvärk ger med sig.
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Ja du vilken dag!
  Fick en ide nu när jag såg din kruka, tack för det!
  Jag skall berätta mera sedan för dig.
  Tack för din hälsning
  Annika

  SvaraRadera
 5. Inte mycket som kan bli sämre av detta väder väl? Hoppas du piggade på dig. Och ha nu inte för dåligt samvete för pelargonerna. Somliga föds för att ätas och somliga glöms ihjäl :)

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!