torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag!


 

Förrätt No:1 Avocadomousse med räkor.
Glad Påsk!
Äntligen så blev det skärtorsdag och maken och jag äter gott efter en dag full av action. Städning av huset sådär ordentligt som jag bara gör ibland, tiden räcker inte till alltid. I timmar har jag torkat, dammat, skurat och fejat. Det doftar rent och härligt. Sen ut i vårsolen för årets första krattning. Ja, det är sant! Nej, snön är inte borta men under granen så är det barmark och som vanligt tusen kottar och granskott. Gör inget alls, jag älskar att kratta! Hade ju hoppats på penséer i baljan men det blev tyvärr inte så...
 
 
Förrätt No: 2 Laxcheescake.
Dagen till ära så fixade vi till ute på verandan. Vi satt och solade näsan en stund vid pooldäcket, tog en lite aperitif.  Dukade fint med lila och gult. En stor brasa i öppna spisen och så massor med kuddar, plädar och fårskinn.
Huvudrätt: S.O.S + köttbullar & ägg I fall någon undrar så gillar vi Skåne.
 Upplagt på små fina loppade uppläggningsfat från Rörstrand med rosor och guldkant. Perfekta för smårätter och en romantisk fjolla.
 
Lite dessert.
 
Massor med värmeljus och eftermiddagssol, takdropp och fågelsång.
Livet är bra härligt ändå!
5 kommentarer:

 1. Vilken underbar dag!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Underbar dessert ;) Jag har oxå krattat i halv-snö idag så jag förstår din känsla... Allt för att få fram vårlökarna lite mer under ett täcke av löv!
  Ha en skön påsk helg!

  Veronica

  SvaraRadera
 3. Åh, så gott det ser ut! Önskar dig en underbar påskhelg. Varm kram Ester

  SvaraRadera
 4. Ser ut som om påsken varit god!

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!