lördag 9 mars 2013

Vänjer mig!

Sitter och sneglar ut genom fönstret och skrattar lite åt makens ny uppsatta holkar. Man får göra så gott det går liksom. Det sitter holkar på varenda hög stubbe på hela hygget. Som synes så är våren inte riktigt här ännu. Vi har -12 grader kallt fast solen värmer väl upp lite fram på dagen.

Kanske jag kommer vänja mig, eller inte, jag intalar mig själv att det säkert kommer bli fint med alla vitsippor. Positivt tänkande kallas det tror jag bestämt.

Ljusare är det och solen tittar fram tidigare än innan så det är ju en fördel. Hoppas jag ska hitta fler fördelar.  I morgon bär det av på mässan Rum & trädgård  Det ska bli riktigt roligt. Återkommer mer om det senare.

6 kommentarer:

 1. Har läst ikapp hos dig nu och förstår att du lider med fällda träd. Men kanske blir det ljust och fint och plats för nyplanteringar och snygga spaljéer och plank i stället? Lycka till i alla fall,snart är det vår ♡♥♡ kram

  SvaraRadera
 2. Fina miljöbilder! Jag skulle vilja ha fågelholkar i träden på min tomt, både trevligt för pippisarna och vackert tycker jag. Och vad spännande med trädgårdsmässa, hoppas få se lite bilder sedan:)

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du kan vara positiv i alla fall! Hoppas du får det trevligt på mässan!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Sisådär nu har jag läst ikapp. Stackars dig med ett trädmonster runt knuten. Förstår alla känslor som det innebär att träden är borta. Ja, man kan faktiskt sörja ett träd och du som har blivit av med en hel skog måste vara jätteledsen. Men men, inget ont som inte har något gott med sig brukar ju stämma så nu blir det intressant att få höra vad fällningen innebär för dig och trädgården här framöver. Något bra måste ju komma ur eländet trots allt.

  Trädkramar till dig från mig!

  SvaraRadera
 5. Ha en bra dag imorgon på mässan!!

  SvaraRadera
 6. Ja, i dag har det varit redigt kallt men våren är här i alla fall. Jag har sett en tussilago i vår trädgård :)
  Kram.

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!