söndag 10 mars 2013

Fullt i huvudet och tomt i plånboken!


Ja då har man varit på första mässan i år. Det är alldeles proppfullt i huvet av intryck, tankar, ideér och färger. Precis som det ska efter ett mässbeök. Ovanligt lite folk så det gick bra att ta sig fram och se ordentligt i montrarna.

Nu när jag tittar på bilderna så ser jag att jag missade en monter, den som syns bakom i turkost. Det som ligger i korgen nämast är fröbomber. En bomb av fröer som man ska kasta ut på ett tråkigt ställe. Jaha! Lite underligt att blanda ihop bomber och peace märken kan jag tycka. 

Sedan vidare till årets färg, grönt är skönt.


Eller varför inte orange?

Här stannade vi ett tag och lät oss bli underhållna av vackert hantverk. Mitt sällskap köpte en trädgårdsprydnad som vi var osäkra på skulle rymmas i bilen. Det gick fast det var på millimetern.

Härlig sommarkänsla. Tovade smultron på strån!

Fantastiska dukningar i underbara färger.

Det här måste jag bara testa, kan ju inte vara så svårt att skulptera en bur av kycklingnät. Jag tyckte det var lite festligt tillsamman med krukor i björk.


Sist ut, några stolar med ursnygg design, dock lite låga. Om man sätter sig så kommer man kanske inte upp igen. Efter några timmar så återvände vi hem igen, glada, trötta och nöjda med påsar fulla med lite av varje. Vad jag köpte visar jag en annan dag.
Ha en skön söndagskväll!




7 kommentarer:

 1. Åh, vad fina bilderna blev!!!! Och vad kul vi hade! Det gör vi om...
  Iréne

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med dig! Handgranater :/ HUR tänkte dom där???
  Men smultronen på strå var helt UNDERBARA....Vill Ha :-)

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att få se lite bilder från mässan. Många fina saker du visar!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Alltid härligt att gå på mässa och få intryck och inspiration! Ja, konstig att vilja göra fröbomberna så att de liksom ser 'riktiga' ut. Blir ju lite tokigt.

  Glad kväll!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 5. Jag var också där idag och när jag ser dina bilder konstaterar jag att jag glömde gå tillbaks för att köpa pilgrenarna.... Dukningarna föll mig verkligen i smaken och sen kom jag ju hem med en massa fröer....som jag redan har för många av!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Så märkligt... Jag har varit där idag jag med men har helt andra minnen och bilder! Vi hade kunnat varit på olika mässor men det som gjorde att jag förstod att vi varit på samma var burarna av kycklingnät som jag tyckte var så kul!

  //Veronica

  SvaraRadera
 7. Helt underbara bilder. Knepigt igår pratade jag med äldsta dotter och svärson om just hönsnät och undrade om de vill ha det av mej. De har gäss...men de var osäkra. Nu vet jag ju ideer kring det. Tack.

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!