tisdag 28 maj 2013

Det händer en del trots allt. 
Jag orkar ingenting, jag har feber och är totalt slut. Men då händer det saker ändå i trädgården. Konstigt nog, eller kanske inte. Man ska ju inte tro att man är oersättlig.

Maken pyntar, han klipper av rabarberblommorna och sätter dem i en urna. Sååå fint!

En gammal silltunna kommer fram och fylls upp med kompostjord, till squashen säger han. Så himla bra tänkt! Så snyggt också.

Vattentunnorna fick sin vackra vassrock på..

 
Parasollet sätts på plats och hortensian, jaaa det var faktiskt jag som placerade den där. Den fick provsitta en stund i den blåa krukan. Härligt med medarbetare som vet hur det ska vara. När det blåa parasollet är på plats, ja då känns det verkligen som sommar tycker jag. Nu hoppas jag på tillfrisknande så att jag kan få ut alla mina plantor. Dom känner sig en aningens trångbodda i växthuset.4 kommentarer:

 1. Jaså du har också åkt på en så´n där rejäl släng av vad det nu är....jag har haft feber i snart en vecka, hostar som en tok så jag tror att lungorna ska åka ut....men det blir bättre...hoppas jag....Önskar dig en god bättreing och en riktig "krya-på-dig"-kram.

  SvaraRadera
 2. Krya på dig fort! Så glad du kan vara som har en man som fixar och grejar och vad roligt det är att läsa om det för det blir mest att man berättar vad man själv gör hela tiden och det är ju lite galet kan jag tycka. Hoppas du snart är piggelin igen.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att vara sjuk - krya på dig!! men så bra ändå med en man som fixar och pyntar, måste kännas skönt! Vilken fin silltunna, coh de där basten blev jag lite nyfiken på, klär ni in en vanliga vattentunna eller?
  kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Bra och rolig ide med att sätta rabarberblommorna i vatten.

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!