torsdag 29 augusti 2013

Det håller inte.

Nej det gör det inte, tyvärr. Jag måste göra en paus i trädgårdsbloggen. Jag har på tok för mycket att göra nu hinner inte ens med min trädgård. Jag kommer att titta in hos er ändå fast lite sporadiskt bara om jag får lite tid över. Jag måste fundera lite över trädgården, hur jag ska göra med den för att hinna med. Klart att jag ska leta inspiration då men inte blogga själv på ett tag. Mina trädgårdsresurser behöver fyllas på både i tanken och praktiken.
 
 
Hur mitt uterum blev när det blev klart kan man snart läsa om på min andra blogg "Hem ljuva hem" , om man vill såklart. Sedan måste jag satsa lite extra på min hälsa vilket tar tid och kraft det med. För att peppa mig själv till det så lägger jag ner lite tid på hälsobloggen ett tag. Tant börjar tackla av känns det som,  och höstmörkret är inte min grej alls, jag avskyr när sensommar blir grå-höst, när solen inte orkar upp över trädtopparna om kvällen på altanen, när man tvingas att stänga dörrarna och håglöst sitta och glo i soffan. Hjääälp!
 
 
Nej något måste ske och jag är den enda som kan få det att hända. Vi ses när jag laddat upp mina trädgårdsbatterier ordentligt. Det kan ta lång tid eller kort tid man vet ju inte sånt.7 kommentarer:

 1. Jag är också lite orolig för höstens ankomst. Årstider är bra men våren och sommaren borde vara betydligt längre än de andra två. Kram!

  SvaraRadera
 2. Ladda upp dig ordentligt på alla sätt!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Great post, beautiful photos:) Greetings

  SvaraRadera
 4. Ha det så bra! Ser framemot att komma tillbaks senare : )
  /Cika

  SvaraRadera
 5. Hoppas du kommer igen ...kommer att sakna dina inlägg. men det absolut viktigaste är att göra det man mår bra av.
  Ha en skön helg och på återseende.
  Kraaaam Lotta

  SvaraRadera
 6. Nä,man kan inte hinna med allt
  man ska absolut bara göra det man själv vill
  ladda på så ses vi när du är redo
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 7. Det är viktigt att bry sig om sig själv...det finns ingen som kan leva ens liv utan det får man ta ansvar för själv....
  Själv älksar jag hösten, den höga klara luften, när solen stiger upp över trädtopparna och man andas ut och det blir som en liten rök från munnen, den klara rena luften, så ljuvlig och så vacker.....och färgerna ska vi bara inte prata om! De riktigt brinner! Dessutom gillar jag hösten för då finns inga krav på trädgården, då kan man bara gå och titta, jag klipper inte ner och gör i ordning inför vintern, utan det tar jag itu med på våren, jag har den policyn att det som inte klipps ner blir som ett vintertäcke eller vinterförvaring åt blommor, blad och andra växter. Så jag är nog en sann höstmänniska, inga måsten och inga krav här inte, bara njuta och ta tillvara på livet.
  Sköt om dig.
  Stor kram till dig.

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!