tisdag 31 juli 2012

Trädgårdsfantaster del 3 av 4

 Nu ska vi titta in i en trädgård som faller mig i smaken. Vi ska hem till Irené.  Den här trädgården finns vid en gammal skola där historien säkert har massor av saker att berätta. Känslan av en skolgård får man då rakt inte, utan mer ett spännande äventyr bland perenner, buskar, träd och vackra färger. Här möts man av små konstverk som berättar mycket om vem som bor här. Det är min känsla, en skön trädgård där man kan sitta och njuta med ett korsord en god dryck och dofterna. Det påminde hennes make mig om när jag var där sist. Han är för övrigt den som står för grönsakerna och det ätliga i trädgården.
 Trädliljor som strax ska slå ut. De är nästa två meter höga. Fantastiska tycker jag och kommer absolut att finnas i min trädgård så småningom.
 Frodiga och väldoftande luktärter, en riktig klassiker som passar väldigt bra in här.
Ett av konstverken som Irené gjort. Här kan du se mera av deras fina trädgård med bl.a. bilder från växthuset.
I morgon kommer jag att visa de två sista trädgårdarna i samma inlägg. Jag vill passa på att tacka för alla fina kommentarer som peppat mig. Det händer ju att man tappar själkänslan och modet lite då och då. Men som sagt.. Tack så väldans mycket nu känns det genast mycket bättre. 
4 kommentarer:

 1. så fint!
  Men finast av allt är ändå att du fick självkänslan tillbaka, tycker jag! Håll modet uppe nu, vännen!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Både trädgården och huset ser väldigt fina ut!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Tänk den dagen man har så där fint i trädgården.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Men så himla snyggt det blir med dina foton! Fattar knappt att det är jag som bor där...hehehehe! Jaha, då blev det genast roligare att rensa ogräs innan tusen trädgårdar!
  Kram
  Iréne

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!