onsdag 8 augusti 2012

Snabbköpskassörskan...

 I bland är det guld värt att bo i en liten by där alla typ känner alla. Snabbköpskassörskan i kvarteret där jag bor... Just det, hon på Ica vet att jag älskar trädgården och bjöd in mig för att få gräva lite i hennes trädgård. Jag fick en rönnsumak,  ja flera stycken faktiskt och nattljus flera st. Alunrot många, och små lökar av något tidigt blommande i vitt. Jag fick också kaffe och nybakad paj med vaniljsås. Det kallar jag grannsämja även om det faktiskt är flera km. till henne.
Jag hade med mig en anisisop till hennes täppa och gav lite tips på hur hon kunde göra med en slänt och att Astilbe kanske trivs lite bättre i skugga. Vi småpratade om dammar och om pooler och vi pratade gräsklippning m.m. Sååå  himla trevligt!
Här hemma så blommar röd solhatt för fullt. Älskar den högresta växten och den ljuvligt rosa färgen.  Visst är det härligt med likasinnade vänner? 


4 kommentarer:

 1. Vackert!
  Din bild var lik en kvinna där... tänkte om det var du ;)
  Nja, hur stor skillnaden är beror väl på individen ;) Men det är en känslig fråga hos många. Personligen bryr jag mig inte om titlar... bara vad som rör sig mellan öronen, om du förstår vad jag menar. *ler*

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan bli många trevliga stunder tillsammans där man kan att byta erfarenhet och kunskap genom att man delar intressen.
  Dessutom så trevligt att bli hembjuden bara så där helt apropå.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Härliga stunder du får!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken gullig snabbköpskassörska du har där i kvarteret där du bor :)

  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!