onsdag 5 december 2012

Ängel och orkidé

Jag älskar orkideér,  i alla fall när de blommar. Jag har flera på gång och det ska bli spännande och se hur de ser ut.  Jag fick några av en vän i höstas som hon inte ville ha, jag vet inte riktigt vad för sort det är.  Nu har en blomma slagit ut vit som snö. Snö ja.. hmmm jag gillar ju snö som sagt men måste det komma så förgjordat mycket på en och samma gång? Det har snöat hela dagen och natten så min lediga dag har gått i skottningens tecken om man säger så. Motion alldeles gratis.

Jag är ändå glad att jag slapp köra 4 mil till jobbet idag och jag sänder min lilla skyddsängel i glas till alla som är där ute i snökaoset. Kör försiktigt.


2 kommentarer:

 1. Jag har oxå ett gäng orkidéer som har skickat ut blomstjälkar som börjar visa knopp. Säger som du, Älskar dom och de är ju så enkla. Bara att ställa bakom en gardin och vattna lite då och då..Och vips så kommer den tillbaka och får vara med, med sina undersköna blommor:-)

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 2. Orkideér är snygga ...när de blommar, hade flera stycken förut i flera år samlade jag, en dag åkte alla i soporna de såg så tråkiga ut.

  Vad det gäller snö så älskar jag att köra bil i snöväder, ju mer det snöar desto roligare. ( Det här låter ju inte klokt men det är sant).
  Jättesöt skyddsängel.
  Ha en fin kväll
  Kramen

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!