onsdag 16 januari 2013

En påminnelse...

Jag städade lite på mitt skrivbord och hittade dessa två kort från förra årets studietid inom trädgårdsdesign. Med en underlig och lite sorgsen känsla i magen höll jag dem i handen och var på väg att kasta dem i papperskorgen. Jag ändrade mig och satte upp dom framför mig på väggen ovanför datorn. Som en påminnelse om vad jag lärt mig och vad jag ville göra egentligen.  Just nu ser jag ingen framtid inom design och form, är lite feg, men jag kan ju ändå ha det i tanken, hålla drömmen lite levande och närvarande på något vis. Jag har ju sadlat om en gång och fast jag tyckte det var såååå roligt och satsade allt så kom jag inte ända fram och kanske det minnet håller mig tillbaka. Jag kämpade som egen företagare i 7 år. Då var det frisk-vård  idrott och hälsa som gällde. Nu är jag tillbaks till mina rötter inom barnomsorgen. Jag trivs och älskar mitt jobb men ....gräset är ju så mycket grönare på andra sidan staketet. 


5 kommentarer:

 1. Du skulle ju kunna ta dig an lite småuppdrag på din fritid. Inte satsa fullt ut på en gång? Då behåller du ju dina nyvunna kunskaper men har din trygghet kvar. Kanske har du någon granne eller bekant som behöver hjälp? Och så får du se tiden an var du hamnar?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det en bra tanke att fortsätta ha bilderna framme som en påminnare. Gissar att du säkert tyckt kursen varit givande så det finns säkert massor med fina minnen att tänka tillbaka på. Jag håller med ovan, det kanske går att börja genomföra något i mindre steg? Och skulle det inte bli något av så har du i alla fall följt ditt hjärta och provat - och det är det viktigaste, att våga!

  Stöööörsta kraaaaaamen aka

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Anna här ovan, tycker det är en bra ide.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. jag håller åxå med Anna börja i liten skala
  lycka till
  maggan

  SvaraRadera
 5. Här i Värmland säger vi såhär ibland när vi ses:hur ä dä? jotack,det är höpp om live.(vi står upp,det finns mat på bordet,vi är hyfsat friska osv)
  Så länge vi vill lära oss nya saker och orkar se framåt,så är det...Hopp om livet!
  (och det du lärt dej är ju inte bortkastat,eller hur)
  Ha det gott/Helena

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!