tisdag 15 januari 2013

Tomat or not tomat...

Tomatodlingsväska upp- och ner
Källa
Nej minsann i år så ska jag inte så tomat-frön. Det brukar jag säga varje år men gör det i alla fall konstigt nog. Jag kanske kan köpa en planta eller två i stället. Prismässigt så jämnar det ut sig tror jag. Om jag inte ska stå vid vägen och sälja tomat plantor vill säga. Sedan fick jag syn på den här roliga prylen... Vad häftigt och smart..Inga stötte pinnar bara att stå rak lång och plocka tomater. 

Jag kan se det framför mig, hur det hänger där inne i växthuset och så får jag plats över på golvet. Riktigt sugen på att testa. Någon där ute som redan har testat kanske?

Impecta Fröhandel: Ampeltomat - 'Lizzano'
Annars så kan man ju köpa en ampeltomat och hänga upp eller plantera i en kruka och ställa den högt. Det funkar ju det med. Tomater är ju gott, särskilt när man plockar dom solmogna och stoppar direkt i munnen. Om man är lite nyfiken och vill ha goda råd om hur man odlar tomater så kan man kika in här. Där tror jag nästan man kan läsa allt som finns att veta om tomater. Hmmm jag får väl testa en gång till då, bara en gång  och några frön bara.3 kommentarer:

 1. Har oxå sett de där odlingssäckarna men aldrig provat. Jag odlar tomater på "vanligt sätt" med varierande resultat.
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 2. varje vår när det är överfullt med plantor i källaren lovar jag mej själv att nästa år ska jag banne mej inte så nått
  men men nu är det löftet som bort blåst
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Kanske ska jag försöka mej på en liten köksträdgård intill altanen. Där solen ligger på. Jag är en total amatör när det gäller allt i trädgåren.

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!