tisdag 12 mars 2013

Lime, citron och sötpotatis.

Om det här kommer bli bra får framtiden utvisa. Jag tror det i alla fall. Spännande att prova något nytt. Tänkte att det skulle bli snyggt med limefärgad batat tillsammans med en purple. Har aldrig haft några sådana  plantor. De ska visst bli rätt stora och fylla ut i krukorna eller i rabatten. Det känns så skönt att bara experimentera lite och inte ha några krav på sig om att ha något att visa upp. 


Sedan drog jag till med några plantor av småpetunian "lemonSlice" Blev så inspirerad av Anna Vattenkannas bilder som du kan se här.  Man kan ju hoppas att det blir som på bilden. Med lite hönsskit och kärlek så ska det nog gå.

Det här var väl inte riktigt färger som ingick i min plan..men va tusan man kan väl ändra sig lite. Senap eller lime det är i alla fall åt det gula hållet. Trycker väl till med lite rosa också. Om jag ska vara ärlig så är jag rätt bra på att ändra mig lite.  

5 kommentarer:

 1. Det är super att kunna ändra sig! Trist vore det väl annars!?
  Batat? Sötpotatis?

  Hur som...snyggt:)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja varför måste man alltid stå på sig? Ganska gott att få göra lite som man har lust till.....och inte ha en massa krav.....bara ta det som det kommer....me like!

  SvaraRadera
 3. Tåget går ju hela sommaren, bara att kliva av och på ;-)
  Alltid roligt med spontanstopp!
  Det brukar oftast bli dom man minns bäst.

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara växter! Det riktigt kliar i fingrarna nu. Själv planterade jag en massa pelargonsticklingar i helgen. Ett stort fat med olika småttingar som jag tänker plantera ut i sommar.
  Kram och trevlig kväll! Ester

  SvaraRadera
 5. Jag har också beställt plantor från Plantbutiken. Men har inte fått hem dem ännu. Det verkar ju som om sticklingarna ser fina ut. Bataten är en toppenbra växt som är lätt att kombinera med andra växter. Går tydligen att övervintra också, har jag läst någonstans, det ska jag prova i år./ Kram Titti

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!