söndag 24 mars 2013

Lite nytt till växthuset.

Ficonstone-kruka

Minns ni att jag trodde det var hussvamp i växthuset? Det var ju tack och lov inte det...Men! 
Zinkkruka med handtagZinkkruka Trend, set om 2

Jag kastade nästan allt som var där inne, kastade och eldade upp. Paniken gjorde att det åkte all världens väg. Så fort det blir varmt så ska jag ut och sanera bort resterna, tvätta med något starkt typ klorin. Sedan är det tid att börja inreda och plantera.
Kolla in! Om man vill så går det att hitta fina saker till bra priser. Ingenting av detta kostar mer än 300:- Allt kommer från Biltema. Kanske man skulle ta sig en tripp till stan.
 LövkorgFörzinkad vattenkanna
Det här planteringsbordet kommer från Jula och kostar lite mer 389:- Inte farligt alls. Är man lite händig så kan man ju snickra ett eget. Ritning finns här.
 
Som tur är så kastade jag inte mitt planteringsbord, men man kan väl ha ett till?
Ett ute också.

4 kommentarer:

 1. nä,inte behöver man köpa en massa dyra saker
  roligare att lägga pengarna på växter
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. Det finns en hel del fint för en billig slant. Planteringsbordet från Jula har jag målat svart, det blev faktiskt riktigt fint! Om man inte vill plantera på det kan man ju använda det till pynt och små arrangemang! Ha en skön Söndagkväll!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Ja, planeringsbord kan man absolut ha fler av :) Visst är det härligt att planera för den vår som snart, jätte snart ;) kommer till oss. Kram och en fin kväll! Ester

  SvaraRadera
 4. Att det måste vara dyrt för att vara fint det är struntprat, det går att hitta mycket fina saker till en billig penning.
  Ha en fin kväll
  Kramen

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!