tisdag 25 juni 2013

I krukorna vid pelaren.

Lite krukbilder blir det idag från altanen. Den fina fuchsian tillsammans med bataten den limefärgade blir ett fint blickfång. I den stora trälådan har jag även petat ner en kejsarvinda som jag hoppas ska klättra upp på pelaren. Fast det går trögt... Jag måste hitta bra gödning och det snarast.
 
 Sedan reade Ica ut minirosorna för 5:- .. hur billigt som helst ju. Jag köpte två ( stööön varför bara två? )och planterade i en ruff/rå och fyrkantig zinklåda.

Mycket fint att sitta och titta på så här på semestern. Sitta och titta och sitta och njuta är svårt tycker jag.. Ska träna på det. Jag vill gärna skrutta runt och pyssla i stället.

3 kommentarer:

 1. Visst är det svårt att bara sitta och njuta..hihi..men jag tycker att njutningen sitter i att pyssla om sina små vänner. Så du är inte ensam ;-)

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 2. Nej, vi trädgårdsmänniskor har nog svårt att sitta still, men man kan ju njuta av allt det vackra medan vi pysslar i trädgården också. Det var väldigt snyggt med Fuchsian och den limefärgade Bataten, och 5 kr för så fina rosor, det var ju ett fynd! Sådana skulle man kunna ha många av. Nu har du mycket fint att njuta av på din semster! Ha det så gott!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Skönt med semester. Ja, att stanna upp och sitta still ett tag är man lite för dålig på.. ;)
  Kram

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!