torsdag 1 augusti 2013

Trumpetsolo.

När jag öppnade altandörren i morse för att släppa in lite luft och kolla regnmätaren så hade det hänt. Dom börjar slå ut ordentligt. Jag hade hoppats på rosa ni vet ju att det är min färg. Den är lite mer korallfärgad än rosa tycker jag. Änglatrumpeten (Brugmansia suaveolens)  som bara var en pinne från ICAs kassörska.
 
Titta så fin, jaaa jag är mallig och glad över den för jag har aldrig haft någon innan. Så det så! Åh jag bubblar inombords. Synd bara att något tuggar i sig bladen men jag ser inga "kryp" där dom måste vara osynliga.
 
Matchar! Big Smile!
P.S. Om ni vill se månadens collage så kika här.
 


3 kommentarer:

 1. Läcker färg och vilket fint månadscollage du skapat! Har just kokat min svartavinbär/persikosylt....ljuvligt gott!
  Kramelikram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilken fin färg på den änglatrumpeten! Jag hade också några smådjur som tuggade på en del blad, men de försvann(alltså krypen, inte bladen) när jag började spraya med vitlöks-sprayen på bladen./ Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Hej igen, Jag hade 1½ kg repade vinbär, 1 kg persikor och 1,25kg syltsocker. Lät det koka 5 minuter och hällde sen upp på burkar. den kan ha blivit väldigt tjock så vill du går det säkert bra med vanligt socker. Den är inte kall än så jag vet inte tjockleken med säkerhet. Jättegod blev den i allafall :-)
  Nu ska jag gå och bada har nämligen kört en träningsrunda....
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!