måndag 30 september 2013

Trädgårdstavlor.

Galleri Ryttarängen


 

Konstverken står på rad därute i trädgården, jag har bara inte tittat ordenligt på sista tiden. Har inte haft lust men nu har jag äntligen varit på vernissage. Först ut är sommardahlior en  höstdag Glada färger på enkla blommor som jag lite oturligt nog planterade bakom de stora gula tagetesen Alaska. Dom kom lite i skymundan fast dom syns lite ändå.
 
Sedan har vi Linnés tagetes som minglar med kärleksörten, underbara färger. En fantastisk blomma, ja bägge två. Hmmm den får heta Linnés flirt.
 

Den här väljer jag att kalla  Skåne kort och gott. Ser ni skånelängan och murgrönan som klänger där på gården? Inte det? Nej det är kanske bara i min fantasi... Jag ser till och med gäss och svarta trätofflor, en knotig pil allé och en stork.
 
 

Birdie nam, nam!
Så coola färgkombinationer i rostrött, gult, brunt, grönt och svart. Ni fattar inte hur många solrosor vi har här. Jag tror att det är hundratals. Verkligen soligt och roligt.
 
 
Den vilda!
Tänk att det växer så otroligt, det täcker hela gaveln och en stor bit av taket.  Japp det var en liten konstutställning från Villa Ryttarängens trädgårdsgalleri. Jag är så glad att jag får  uppleva detta varje dag, om jag vill.
2 kommentarer:

  1. Vilka underbara tavlor du visar upp! Jaaa du, det har inte varit mycket vernissage hos mig heller, har haft fullt upp med lille busen...ett kärt nöje men som tar mycken tid.....och visst ser an skånelängan! Absolut!

    SvaraRadera
  2. Härliga tavlor, vilken duktig konstnär : )
    /Cika

    SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!