söndag 16 mars 2014

Redo för växthustid.

 Har just kommit hem från Skåne och där fick jag lite inspiration,  tänk vad roligt att få sätta igång med odlandet igen efter vinterns vila. Jag köpte lite liljor på Madeira som ska förplanteras i växthuset tänkte jag.
 
 
 
Jag har ingen aning om det kommer att funka, fast prova det ska jag i alla fall.
 
Därute står det så lådor eller minidrivhus klara för att få jord och frön. Jag har bara inte hunnit med att handla hem alla fröer ännu. Några har jag ju tagit och sparat från mina egna plantor fast lite nytt vill man ändå ha. Nästa helg så hoppas jag på finväder och då ska det bli livat i det lilla växthuset. Har ni börjat?
 
 

3 kommentarer:

 1. Sådderna är igång men dahliaknölarna blir jag påmind om när jag ser dina påsar...kanske har de börjat knoppas och behöver komma i jord? Lycka till med planterandet :)

  SvaraRadera
 2. Hoppsan! Där fick jag mig en påminnelse....köpte ju lite fröpåsar när jag var i Australien....kanske läge på att så nu, hmm.....

  SvaraRadera
 3. Spännande med liljorna från Madeira, hoppas de blommar fint för dig i sommar. Idag har jag planterat om alla pelargoner och fuchsior. Imorgon ska jag så alla sommarblommor, det är härligt när allt är på G...
  Titti

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!