tisdag 6 maj 2014

På rad!

 

Ny planterade Hallon.

 
 
Det roliga med en trädgård är, tycker i alla fall jag, är att den aldrig blir klar. Att man ändrar lite här och där och förnyar med växter eller annat som staket, spaljéer och sånt. Vintern är en bra tid för vila och kanske det är så att man behöver en tid för reflektioner och tankar så att man kan starta upp igen sedan på vårkanten med nya projekt.
 

Det ska löpa en ståltrådsvajer i hålen som ska hålla buskarna på plats!

När man har planterat sina hallonplantor, stödet är på plats,  ja då undrar man lite varför i hela världen man väntat med detta i så många år. Vi som älskar hallon. Det tog ca. 20 min att plantera och lika lång tid att snickra stöden. Ja, det kan ju bero på att jag plockat det jag behövt hos mina föräldrar där jag förövrigt också har hämtat plantorna.
Frost i natt här som synes, sparrisen är liksom styckfryst redan i landet. Fniss! Nåja bara att hylla över dom på kvällen eller gräva jord över dom.5 kommentarer:

 1. Precis samma tänkte jag när vi planterat våra hallon för några år sedan....det är ju det godaste bäret jag vet och helt suveränt att stoppa överflödet i frysen!
  Ha en finfin vecka.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad sant du skriver. Jag har också flyttat hallon, kanske mest beroende på att jag lagt igen mitt trädgårdsland, känner inte för att gräva och så just nu.....fast jag har skaffat ett par pallkragar istället, så liiiite blir det allt att hålla på med.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Bättre sent än inte, hallon är verkligen det godaste sommarbäret?! :)

  SvaraRadera
 4. Hej, första gången här för mig! Hittade hit via Tatjanis - fin tolkning! Hallon är ju supergott! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Fint med hallon på rad. Våra hallon står huller om buller. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!