lördag 4 februari 2012

Det bästa!


Det allra bästa jag gjort i trädgårdsväg var att bli medlem i svenska trädgårdsbloggar. se.
Jo jag lovar! Det är sant! 
Jag har lärt mig såå mycket, jag har hittat nya vänner, jag har fått en bredare insikt i trädgårdsvärlden.
Det gör mig så lycklig och framförallt inspirerad.


 Jag som är van att gå i min egen lilla värld och typ
prata med mig sjäv.
Jag har två vänner förutom lilla mamma och maken
 som är riktigt trädgårdsintresserade.
Kanske låter konstigt men så är det.
Vi pratar med varandra i en sorts egen gemenskap
som inte alla förstår sig på.
Men nu..
Nu har jag hela Sverige att samtala med och dela mina erfarenheter och tankar med.
Jag känner mig som en i gänget. Om ni fattar??
Underbart!
Tack alla ! Ni vet nog inte riktigt vad det betyder för mig.


3 kommentarer:

 1. Jo då, jag förstår vad du menar. Det är inte så många i min omgivning som är trädgårdstokiga... på sin höjd är de intresserade. Här i trädgårdsblogglandia får man så mycket info, inspiration och dessutom trevliga bloggvänner som delar ens intresse.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vet också precis vad du menar. Jag har inte en enda kompis som är det minsta lilla intresserad av trädgård, så jag pratar mest med min mamma om trädgård och annars är det bloggar som gäller. Visst är det härligt att så många är villiga att dela med sig av sina tankar? Massa inspiration som man kan hitta och ofta tycker jag bara att det är så himla skönt att läsa att någon mer kan bli alldeles till sig för nåt så fyttigt som att det har börjat gro eller en blomma har slagit ut. :-)
  Så jag försöker inspirera mina barn till att gilla att vara i trädgården. Imorse hittade jag inte min trädgårdsanteckningsbok och hittade den sedan bredvid minstingens säng (han är 1,5)! Så det verkar funka. ;-)

  SvaraRadera
 3. Nu Pia är jag på denna Bloggen,kul att ha två? Att vårda sin trädgård med "känsla" är ett äventyr och mycket roligt. Men det tar sin lilla tid. Vår trädgård består av åtta etager, så du fattar hur det är att klippa gräset? Vi har även växtus! Ett stort kryddland+många rabatter+fruktträd+trädgårdsland+++++m.m. Som du vet bor jag i ett gammalt hus, så rabatterna försöker vi nu endast ha gamla perenn sorter. På grund av ålder & resande har vi "dragit" ner på mycket i trädgården. Men du skulle sett den för så där 10 år sedan....
  Tjingeling och vink från mig.

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!