onsdag 24 oktober 2012

Att svänga på kjolen, planlöst.

Det är trögt och lite trist nu tycker jag. Det händer inte så väldigt mycket och jag har inte några planer eller kreativa ideér alls. Konstigt? Där ute i trädgården blommar knölklockan för fulla muggar, den har väl inga planer den heller kanske. Jo bara en, att reta gallfeber på mig. Jag hatar den. Den tar över och finns överallt. På tal om det så kommer anticimex idag och ska kolla svampen i växthuset. Läskigt!
De härliga atsrarna har inga planer på att ge upp heller trots kyliga nätter med frost och allt. Vackra och nyduschade av en regnig dag. De ser ut som om de svänger på kjolen, lustigt. Sådär som man gjorde som liten, snurrade runt, runt så att kjolen skulle stå ut  som på en ballerina. Kanske det är bra att inte ha planer jämt, att vila hjärnan ett tag. Sedan när man vilat klart så pluppar alla ideér upp.
Japp, så är det nog. Jag svänger lite på kjolen ett tag och vilar från bloggen så får vi se. Jag ska vila från lite av varje faktiskt. Kanske idé att ta semester och åka bort ett par dagar?

Vi hörs!

3 kommentarer:

 1. Så fint och roligt skrivet, även om det ligger lite "dystert" bakom...
  Tänker på dig idag och håller tummen...
  Kraaaam!

  P.S Visst känner du igen ljuslyktorna i fönstret ;)

  SvaraRadera
 2. Fina kjolar!

  Ha det gott under pausen,
  Rebecca

  SvaraRadera
 3. Vilka kämpar de kan va, blommorna. Som håller sig kvar trots kylan!
  /Cika

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!