lördag 27 oktober 2012

Tillför lite näring.

Att svänga på kjolen planlöst för länge, det duger inte. Jag läste lite bloggar idag och wow vad det gav mig energi och glädje. TACK!! Jag tittade på min lilla trådvagn vid altandörren där en höstglöd eller våreld står. Den har inga blommor eller knoppar alls men är grön och fin. Bredvid den står blomstra och den fina blå vattenkannan. I fönstret bredvid blommar en röd pelargon så jag klippte av en blomma, tillförde lite färg, lite näring för ögat i allafall.

Även om man inte blommar hela tiden så ska man väl inte behöva kasseras för det? Nej, jag blomstrar inte alls just nu, men lite näring kanske kan göra susen. C-vitamin, omega 3 och färsk frukt blandat med härliga och glada färger och så massor med lek. Det är vad jag insett att jag behöver idag. Kanske ett par nya vinterboots också.Ha en skööön lördag.

3 kommentarer:

 1. Ja,jag borde bulla upp med lite vitaminer,inte bara kaffe
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. Jaa, vi behöver energikickar nu och att leka med form och färg är ett sätt att få energi! Ska nog ge lite energi till mina stackars krukväxter också..det är inte många som är vid liv efter en sommar med mycket utomhusvistelse!
  Ha en skön helg.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja nu behövs det lite extra av sådant som håller en pigg och glad. Jag äter frysta havtorn varje dag som vitaminpiller.
  Härlig frukost du hade gjort. Hade du bott granne hade jag kommit över en morgon.
  Mums mums
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!