lördag 22 juni 2013

Bus i rabatten och blåsigt värre.


Nämen.. Vad är det där? Jag kollade lite närmre, en hyacint som blommar nu. Kul! Jag grävde ner några lökar tidigare i våras som vi sparat från julen och det funkade ju bra. Den lilla blå blomman är ogräs fast gulligt ogräs.
 
I en annan rabatt tittar det fram en pion som jag inte sett innan, mitt i bland höstfloxen. Titt ut!
 
Rutan det ser ut som en aklejruta men jag vet inte säkert, den blommar också fint nu. Bredvid den så finns det en annan pion som jag köpte förra året och det är väl inget busigt med det. Bakom så står en brudslöja. Inte så busig den heller men tillsammans så blev det busfint tycker jag.
 
 
Sen vill jag visa Lemon slicen igen,  tjatiga jag... flyttade den till en blåsigare plats och ett mer soligt ställe. Den har verkligen satt fart nu.
 
 Nästa bus blir sallad och dill som jag sådde jämte praktlysingen strödde ut en påse ringblommor också men dom blommar inte ännu.
Tycker det ser så där lagom busigt och charmigt ut.
 
Svårt att få bilderna skarpa när det blåser. Sist ut blir den första utslagna petunian som blev rosa,  ja eller något åt det hållet, lite lila också kanske. 
 
Den vinkar hej då...
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Trevligt med lite bus! Att hyacinten orkade skicka upp en ny bomma redan i år? Duktigt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bus och glada överraskningar :-)
  /Annika

  SvaraRadera
 3. Trevligt med sådana fina överraskningar i rabatterna! Tänk att ha en Hyacint som blommar nu, det är väl nästan unikt./ Kram Titti

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!