söndag 23 juni 2013

Krolliljan som klarade sig...

 

Det finns faktiskt några krolliljor (Lilium martagon) som orkat gå i blom. Annars har ju liljebaggarna gjort sitt om man säger så. Alla mina vita är borta...Putsväck!
 
Egentligen skulle man lägga sig på rygg och titta på alla fina blommor nu, inte göra något annat alls. Bara glo och sniffa in dofterna och njuta så mycket man bara kan.
 
Det skulle se grant ut det!
 Nej det duger inte alls, idag har jag kört runt med en gammal klassiker. Roligt att klippa med en sådan tycker jag. Det är några ställen som åkgräsklipparen inte kommer åt, så där kör jag med den. Lite motion får man också på köpet. Sedan kantklipper jag med en sådan här finurlig grej.
 Den fungerar jättebra och det är inte alls jobbigt, sen en sak till. Jo, jag gillar när det är tyst och skönt i trädgården. Då hör man fåglarna.
Den här lilla gullugglan satt i granhäcken och tiggde mat... Tänk det hade jag ju inte hört om jag kört med en bensindriven trimmer tex.
 
 
4 kommentarer:

 1. Sicken sötnos ! Jag övar på att bara ta det lugnt men njuter i fulla drag medans jag ligger o rabatterna o rensar ogräs :)
  / Sylvia

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ugglebild! och visst vore det mysigt att bara ligga och titta på allt fint nu...som tur är gillar jag att jobba :-)
  Jag hade behövt en sån där gräsklippare för vår havererade lagom till midsommar när jag bara hade "finklippningen" kvar...Typiskt men det kommer reservdelar nu i veckan så sen ska det väl gå igen!
  Ha en fin sommarvecka.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag trodde inte ugglan var äkta!
  Smart pryl att handklippa med...själv har jag krupit på knäna och klippt idag, så nu har jag så ont i ryggen att jag var tvungen att ta ett glas vin....och det får man ju när man har semester:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också när det är lugnt och skönt så att man hör fågelkvittret! Men några ugglor har jag aldrig haft besök av, det var en riktig liten sötnos!/ Kram Titti

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!