torsdag 13 juni 2013

Det tar sig...

Dom yttepytte små petuniorna börjar att karta på sig. Trots mina brutala nypningar som kändes hemska att genomföra. Ja, man måste nypa lite i topparna annars grenar dom sig inte lika fint. Dom gamla krukorna sjunger på sista versen men jag har svårt att skiljas från dem, älskar ringmönstret och färgen.
 
Snart får jag se vilken färg det blev. Spännande.
 
 
I muren som vi inte hann rusta innan allt bara växte, så har tagetesen satt fart. Jo jag hann faktiskt ta bort mossan som växte på sliprarna. Prästkragarna blommar som vanligt, men risken är väl att de blommat över till midsommar.
 
Jordgubbstornet fick några nya plantor och allt regnande har varit toppen för tillväxten. Ser att fåglarna planterat en och annan solros i tornet. Dom får stå kvar där och växa dom med.
 
Hoppas på många goda jord-gubbs desserter.  Bara  skatan låter dom vara. Bäst att dra över ett nät sen kanske. Förlåt lilla skata men lite kan jag väl få ha för mig själv?
 
3 kommentarer:

 1. Jag förstår att du inte vill slänga de fina gamla krukorna, vissa saker blir bara vackrare med åren. Underbar färg på din hortensia!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Ja nu längtar vi till att få äta jordgubbar varje dag. kram Victoria

  SvaraRadera
 3. Så fint med ett jordgubbstorn! Nästa år ska jag plantera jordgubbar har jag tänkt.
  Ha det fint,
  Carina

  SvaraRadera

Alltid lika roligt att läsa din åsikt. Tack det värmer!